facebook tracking

Hur ser en vanlig dag ut för dig i din arbetsroll?
Jag ansvarar för Credentias projektutveckling av bostäder. Det finns inga vanliga dagar, alla är olika då vi jobbar med flertal projekt i olika skeden. En vanlig månad består av massa roliga och utvecklande möten, internt och externt (myndigheter etc.) Jag jobbar mycket med projekt som befinner sig i väldigt tidiga lägen. 

Vad fick dig att börja jobba på Credentia?
Jag längtade hem till Norrtälje efter att ha bott några år i Stockholm. Efter en tids pendling till Stockholm dök en tjänst upp hos Credentia som jag sökte direkt. Det kändes som att Credentia kunde erbjuda en trygg och stabil arbetsplats med spännande projekt på gång, gedigen erfarenhet från produktionsavdelningen och en bred byggrättsportfölj.

Vad är det bästa med ditt jobb? 
Att det finns möjlighet att konstant utvecklas inom sin yrkesroll för mig, mina medarbetare och samtliga i företaget. Det är också utvecklande att få vara med att bygga framtidens bostäder tillsammans med Credentia.

Vad får dig att må bra utanför jobbet?
Att umgås med min familj och mina vänner, att få sätta sig i båten och åka ut ur Norrtäljeviken för att ankra till vid någon skärgårdsö.

Några av mina kollegor

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor