facebook tracking
Avdelning

Marknad

Connect

Marknadsteamet består Marknadschef, Marknadsansvarig, Marknadsassistent och Inredningsansvarig. Tillsammans arbetar teamet för att driva utvecklingen av Credentias marknad, försäljning, inredning och varumärke. Läs mer om hur en vanlig dag ser ut för Marknadschefen Maria Karlsson.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Hur är det att jobba på Credentia?

"Vi är fortfarande ett relativt litet företag där det finns stora chanser att påverka för den som vill. Det är korta beslutsvägar och man är mottaglig för förändringar hos oss, det gillar jag!"  Maria, Marknadschef

”Har du ambitionen om att en dag bli VD? Jag anställer gärna någon som vill utvecklas hos oss på lång sikt och som ser möjligheten att göra karriär på Credentia” Ronny, VD

Bli sedd för din kreativitet & driv!

Vi vet att laget bildar teamet och vill lyfta våra medarbetares möjligheter att påverka och göra karriär. Hos oss är våra medarbetare i fokus på riktigt, utan deras delaktighet och kreativitet skulle inte Credentia fortsätta att växa.

  • "Laget bildar teamet"

    En bransch som ständigt rör på sig kräver samarbete. Vi bygger dynamiska team som hjälper varandra och har kul tillsammans för att tackla morgondagens utmaningar inom bygg- och fastighetsbranschen.

  • För dig som vill påverka

    Vill du kunna påverka på riktigt, ta mer ansvar och utvecklas? Oavsett om du i är början av din karriär eller är specialist inom ditt område vill vi jobba med dig som lockas av en utvecklingsresa.

  • Du behöver inte vara världsmästare, men du har viljan att utvecklas

    Vi tror på ett givande och tagande. Visar du framfötterna och har rätt inställning vill vi investera i din framtid. Bland annat erbjuder vi internutbildningar och kurser för våra anställda.

Norrtälje

Stockholmsvägen 28
76143 Norrtälje Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor