facebook tracking

Jobba som tjänsteman eller hantverkare inom produktion

Är du intresserad av att arbeta inom produktion?

Credentia fortsätter att växa och vi välkomnar därför alltid duktiga medarbetare som vill bygga framtidens bostäder och fastigheter med oss, vare sig vi har en aktiv annons ute eller inte. 

Framförallt har vi behov att bli fler hantverkare och tjänstemän inom produktion, både till våra nuvarande och kommande projekt inom bostäder och entreprenader

Skicka in en spontanansökan eller visa ditt intresse att arbeta på Credentia genom att connecta med oss. Vi kollar ansökningar löpande, även om vi inte har en aktiv annons ute. Berätta kort om dig själv, bifoga CV och ange vilken typ av tjänst du är intresserad av.

Connecta

Urval av roller

Att arbeta på Credentia

Karriärmöjligheter
Att förflytta sig i organisationen och prova andra roller är något som vi uppmuntrar då det visar på ambition och utvecklingsvilja. Oavsett vilken position du har idag är vi måna om att du ska få den utveckling du önskar.
Varierande projekt
Vi arbetar med olika typer av projekt och arbetet är därmed väldigt varierande. Projekten består av allt från bostadsproduktioner till andra typer av entreprenader såsom brandstationen i Norrtälje och nya skolan i Rimbo.
Trygghet
Vi är måna om att våra medarbetare ska ha ett tryggt arbete, i form av olika förmåner men främst i vår företagskultur. För oss är det viktigt att vara en trygg arbetsgivare som bryr sig på riktigt.
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor