facebook tracking

Vad gör du i din arbetsroll? Hur ser en vanlig dag ut?
Jag jobbar som biträdande Projektledare, där jag lär mig alla moment som ingår i att ta fram ett bostadsprojekt. Det är många trådar att hålla reda på, från bostadsrättsföreningens ekonomi och juridik till projektutveckling, finansiering, entreprenadkontrakt, marknadsföring, tidsplaner och eftermarknad. Det innebär många möten, mail och telefonsamtal med alla de olika aktörerna som kan vara inblandade i ett projekt. Som projekteringsledare tar jag fram en tidsplan för just projekteringen, stämmer av med produktion och projektledningen kring material, tekniska lösningar, tidsplan och kostnader. Som Projekteringsledare är det viktigt att man har erfarenhet av projektering eller byggarbeten så att man både kan ställa krav och och ge svar vid ritningsgranskning och projekteringsmöten.

Vad fick dig att börja jobba på Credentia?
Jag blev uppmärksam på Credentia vid en lägenhetsvisning för några år sedan. Jag lade märke till en hantverksnivå som var utöver det jag har sett hos jämförbara företag. Förklaringen ligger troligtvis i att Credentia har många egna hantverkare som då känner ett större sammanhang med sina uppdrag. Just detta var intressant för mig, när jag funderade på att byta yrkesroll från arkitekt till Projektledare/Byggherre. Det jag saknade i rollen som konsult var ett helhetsperspektiv och sammanhang med produktionen, det momentet där ett hus faktiskt blir till på riktigt. På Credentia finns det möjlighet att kunna samla erfarenhet från hantverkare, platschefer, inköp, kalkyl och projektutveckling för att åstadkomma en bra produkt. Här finns även möjligheten att byta befattning och yrkesroll inom företaget, det är lockande. 

Vad får dig att må bra utanför jobbet? 
För mig är det viktigt att både hålla hjärnan och kroppen igång, helst samtidigt. Därför hittar jag gärna på aktiviteter med vänner och går på teater, utställningar, tränar ihop eller lagar mat. Simning och triathlon har blivit nya hobbies för mig i samband med att jag har börjat jobba i Norrtälje eftersom det finns ett underbart nytt badhus 5 min från jobbet. Sedan älskar jag att bara kunna sitta ner och läsa en bok ibland.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor