facebook tracking
Maria Karlsson

Maria Karlsson

Marknadschef – Marknad

Varför valde du att jobba på Credentia?
Credentia är ett företag med stor utvecklingspotential. Jag valde Credentia för att det är spännande att komma in i företaget i just detta skede. Här kan jag använda all min erfarenhet från tidigare arbetsplatser och utvecklas ännu mer. Vi har en stor satsning på marknad och försäljning vilket gör att mycket av min tid går åt till att bygga vidare på den processen. Vi är fortfarande ett relativt litet företag där det finns stora chanser att påverka om man vill. Här råder korta beslutsvägar och mottaglighet för förändringar, det gillar jag. Våra ägare Tagehus satsar mycket på oss och vi arbetar mycket med att mobilisera oss för att klara tillväxtmålen om 10%.

Berätta mer om din roll på Credentia.
Som Marknadschef har jag det övergripande ansvaret och leder arbetet för marknad, försäljning och inredning på företaget vilket också innefattar arbete med Credentias varumärke. Jag ser till att bemanningen av mäklare, säljare, säljassistenter, marknadsansvariga och inredningsansvariga fungerar bra så att vi kan vara ett komplett stöd i Credentias projektutveckling från tidigt skede till färdigt projekt.

Berätta mer om dig, vem är du utanför jobbet?
Jag är en aktiv och social tjej från Värmland som, tillsammans med min man Pek och tre barn, numera bor i Roslagen utanför Norrtälje i en liten by med fantastiska grannar. Vi försöker ofta träffa våra vänner över en bit mat då vi värderar detta högt. På fritiden löptränar jag i skogen, är i stallet med mina tjejer eller på fotbollsplanen där alla tre barn spelar i olika lag. Varje år försöker vi hinna med en aktiv semester till en intressant plats. 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor