facebook tracking
Avdelning

Roslagens Byggnadsentreprenad (RBE)

Connect

Det här är RBE

Roslagens Byggnadsentreprenad grundades 2008 och är sedan 2017 en del av Credentia. Vi är ett lokalt företag med 15 medarbetare som verkar för att utveckla Norrtälje Kommun och kranskommuner. Vi arbetar idag huvudsakligen åt externa beställare och bostadsrättsföreningar. 

RBE:s egenproducerade bostäder marknadsförs och säljs genom varumärket HEMRIK.

RBE:s målsättning är att alltid ha nöjda kunder genom att ge hög kvalitet med låga kostnader och att i första hand värna om lokala underleverantörer och hantverkare med fokus på kundnöjdhet. Vår vision är att kunna erbjuda kunden lägsta totalkostnad samt att överträffa kundens förväntningar. RBE skall vara det första valet för såväl nya som befintliga kunder.

 

Urval av roller inom RBE

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Hur är det att jobba på Credentia?

"Vi är fortfarande ett relativt litet företag där det finns stora chanser att påverka för den som vill. Det är korta beslutsvägar och man är mottaglig för förändringar hos oss, det gillar jag!"  

Maria, Marknadschef


”Har du ambitionen om att en dag bli VD? Jag anställer gärna någon som vill utvecklas hos oss på lång sikt och som ser möjligheten att göra karriär på Credentia” 

Ronny, VD

Bli sedd för din kreativitet och driv

Vi vet att laget bildar teamet och vill lyfta våra medarbetares möjligheter att påverka och göra karriär. Hos oss är våra medarbetare i fokus på riktigt, utan deras delaktighet och kreativitet skulle inte Credentia fortsätta att växa.

  • "Laget bildar teamet"

    En bransch som ständigt rör på sig kräver samarbete. Vi bygger dynamiska team som hjälper varandra och har kul tillsammans för att tackla morgondagens utmaningar inom bygg- och fastighetsbranschen.

  • För dig som vill påverka

    Vill du kunna påverka på riktigt, ta mer ansvar och utvecklas? Oavsett om du i är början av din karriär eller är specialist inom ditt område vill vi jobba med dig som lockas av en utvecklingsresa.

  • Du behöver inte vara världsmästare, men du har viljan att utvecklas

    Vi tror på ett givande och tagande. Visar du framfötterna och har rätt inställning vill vi investera i din framtid. Bland annat erbjuder vi internutbildningar och kurser för våra anställda.

Stockholmsvägen 28
76143 Norrtälje Vägbeskrivning Se sida

Solna

Gustav III:s Boulevard 133
169 74 Solna Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor